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الاثنين، 22 أبريل، 2013

Brioche recipe cinnamon very good and extremely easy

Brioche recipe very good and extremely easy



I really liked all the ingredients on its accessible to everyone.
This is an American recipe and a Swedish based specialty
Cinnamon Rolls and the most famous brand is Cinnabons.
   

ingredients:
   

600 gr flour
2 eggs
230 ml warm milk
100 gr sugar
75 gr melted butter
1 packet of yeast (10 gr)
5 gr salt
       

other ingredients:
   

200 gr brown sugar
75 gr butter
10 g cinnamon
   

For the icing:
   

200 gr icing sugar
50 gr soft butter
100 gr cheese
some vanilla

 

Put the yeast with the warm milk and some sugar to lift
If you have the kneader put liquid ingredients first and then dry ingredients. knead it 5 minutes.
If you are going knead it with hands, it is the opposite and knead until the dough is smooth, without too much kneading.



Allowed to stand, 3/4 hours into ambient temperature.
We proceed according to the photos










Mixing the brown sugar 200 gr with 10 gr of cinnamon,
fat on dough with 75 gr of butter, and cover with cinnamon sugar mixture













Is allowed to lift 30 min and then put in a preheated oven 200 ° C. for 15 minutes





I love them without icing, but if you want to put the icing
Mix ingredients together and put on,







 

 


 Recette de brioche très bonne et très facile,
J’ai vraiment aimé sur tout que les ingrédients son accessibles pour tous.
C’est une recette américaine et une spécialité suédoise à la base
Cinnamon Rolls et la marque la plus connue sont Cinnabons.
Ingrédients:
600 gr farine
2 oeufs
230 ml lait tiède
100 gr sucre
75 gr beurre fondu
1 sachet de levure de boulanger ( 10 gr)
5 gr sel

autres ingredients:
200 gr sucre brun
75 gr beurre
10 g cannelle
 
Pour le glaçage:
200 gr sucre glace
50 gr beurre mou
100 gr fromage
un peu de vanille

Mettre la levure avec le lait tiède et un peu de sucre pour lever
Si vous avez le pétrin mettre les ingrédients liquides en premier, puis les ingrédients secs. pétrir 5 mn.
Si vous allez pétrir avec les mains, la c'est le contraire et pétrir jusqu'a que la pâte soit souple, sans trop pétrir.
On laisse reposer, 3/4 heurs dans température ambiante.
On procède selon les photos
:
On laisse reposer, 3/4 heurs dans température ambiante.
On procède selon les photos
On mélange les 200 gr de sucre brun avec 10 gr de cannelle,
on graisse la pâte avec les 75 gr de beurre, et on couvre avec le mélange sucre cannelle
.
On laisse soulever 30 mn puis mettre au four  préchauffé 200 degrés pendant 15 mn.
Moi je les aiment sans glaçage, mais si vous voulez mettre le glaçage,
Mélangez les ingrédients ensemble et mettre dessus,
Bonne appétit

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