لبيب ولبيبة

السبت، 20 أبريل 2013

carrots with olives, easy recipe

carrots with olives  



carrots, who does not like sweet carrots with their orange colors! A delight for young and old. This is an easy recipe with carrots and olives, not only good, but also easy and quick.
ingredients:
500g carrots
250 gr olive A bunch of parsley
salt
Black pepper
4 cloves of garlic
One-half cup of tea olive oil
Ground meat if you want.
A slice of lemon
3 bay leaves
1 and 1/2 tbsp cumin
2 tablespoons of tomato paste.
 
 
We fried the clove of garlic with oil, cut the carrots into small cubes.

Put them with the garlic and parsley.



Well washed olives, on the small cup and added to the rest of the cores with spices.

Over low heat we did not need to add water, unless it very dry add a half-glass.
It leaves simmered until the carrots become tender.






Enjoy your meal
 
 
 
 
carottes avec olives


Les carottes, qui n'aime pas les carottes sucrés avec leurs couleurs orangées! Un délice des petits et des grands. Voilà une recette facile avec des carottes et des olives, non seulement bonne mais, aussi facile et rapide.
 
Ingrédients:
500 gr carottes
250 gr olive Une botte de persil
Sel,
poivre noir
4 gousses d'ails
Un-demi verre de thé d'huile d'olive
De la viande hachée si vous désirez.
Une tranche de citron
3 feuilles de laurier
1 et 1/2 c à s de cumin
2 c à s de pâte de tomate.
On fait frire les gousse d'ails avec l'huile, coupez les carottes en petits dès. Les mettre avec l'ail et le persil haché. On lave bien les olives, on les coupe petits et on les ajoute aux carottes avec le reste des épices. Sur feu doux on n'a pas besoin d'ajouter d'eau, sauf si trop sec on ajoute un-demi verre.
On laisse mijoté jusqu'à que les carottes deviennent tendre.
Bon appétit
 
 

ليست هناك تعليقات:

المشاركات الشائعة