لبيب ولبيبة

الجمعة، 24 مايو 2013

Jam, cream milk with vanilla at home

Jam, cream milk with vanilla at home

a real treat on your morning toast or icing for your muffin's or cookies,

and also your macaroon.



for a jar
250g caster sugar
1/2 l is semi-skimmed or whole milk
1 tablespoon vanilla

pour into a saucepan
boil for 1-1 minutes,
reduce heat and simmer for 1 to 2 hours.




let cool in refrigerator for 2 to 3 h






or:

1 l of fresh cream
1'5 tbsp vanilla
150 grams of sugar
50 g Sweet butter
50g salted butter salt




هناك تعليقان (2):

مطبخ ام مرمر و ليلو يقول...

رااائعة ام ابراهيم
اعتقد هي قريبة للحليب المكثف المحلى
فقط تأخذ وقت اطول على النار
رائعة جداً
خرطت مشطي :)
ربي يسعدك

Oum Ibrahim يقول...

فعلا معك حق
و أيضا ممكن تعمل بشكولاتة ( الكاكاو و معها مكسرات
يعني فنا نغير فيها مثل ما نحب

و يسعدك يا غالية

المشاركات الشائعة