Jam, cream milk with vanilla at home
a real treat on your morning toast or icing for your muffin's or cookies,
and also your macaroon.
for a jar
250g caster sugar
1/2 l is semi-skimmed or whole milk
1 tablespoon vanilla
pour into a saucepan
boil for 1-1 minutes,
reduce heat and simmer for 1 to 2 hours.
let cool in refrigerator for 2 to 3 h
or:
1 l of fresh cream
1'5 tbsp vanilla
150 grams of sugar
50 g Sweet butter
50g salted butter salt
a real treat on your morning toast or icing for your muffin's or cookies,
and also your macaroon.
for a jar
250g caster sugar
1/2 l is semi-skimmed or whole milk
1 tablespoon vanilla
pour into a saucepan
boil for 1-1 minutes,
reduce heat and simmer for 1 to 2 hours.
let cool in refrigerator for 2 to 3 h
or:
1 l of fresh cream
1'5 tbsp vanilla
150 grams of sugar
50 g Sweet butter
50g salted butter salt
هناك تعليقان (2):
رااائعة ام ابراهيم
اعتقد هي قريبة للحليب المكثف المحلى
فقط تأخذ وقت اطول على النار
رائعة جداً
خرطت مشطي :)
ربي يسعدك
فعلا معك حق
و أيضا ممكن تعمل بشكولاتة ( الكاكاو و معها مكسرات
يعني فنا نغير فيها مثل ما نحب
و يسعدك يا غالية
إرسال تعليق