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الجمعة، 26 أبريل، 2013

Algerians cakes for celebrations like candy

Here Algerians cakes for celebrations
Very easy and very good
 
 
 
the dough
300 grams of flour
75 grams melted
Flower water + water

stuffing

500 grams of ground almonds
300 grams of sugar
Lemon juice

vanilla
2 to 3 eggs

Prepare the dough with all the ingredients in the water to pick up the last dough and knead
 
 
 
Prepare the stuffing ingredients with the eggs one by one last for a farce Om little to do with ovals
 
 
 
The dough is spread long strips
0.5 millimeter
We draw lines with food coloring
 
 
 
 
 
 
We cut rectangles the size you want
 
 
 
 
We put the stuffing in the middle
 
 
 
We ride and firm with a little egg yolk or water
 
 
 
A crease a little on the ends to take the form of a candy
 
 
 
 
We cook in 180 degree preheated oven
Do not think it changes color

Preparing honey diluted with water

Dice the baked on the waters

And we can decorate with bright food
 
 
 
 
 
 
 

 
Voila des gâteaux Algériens pour les fêtes
Très faciles et très bons   
 
La pâte
300 gramme de farine
75 gramme fondu
Eau de fleur + eau
La farce
500 gramme  d'amandes moulus
300 gramme de sucre
Jus de citron
Vanille
2 à 3 oeufs
Préparer la pâte avec tout les ingrédients l'eau en dernier pour ramasser la pâte et la pétrir
Préparer la farce avec les ingrédients les oeufs en derniers un par un pour obtenir une farce qu'om peu faire avec des formes ovales
On étale la pâte des bandes longues
0,5 millimètre
On trace des traits avec un colorant alimentaire
On coupe des rectangles la dimension qu'on veux
On pose la farce au milieu
On roule et on ferme avec un peu de jaune d'oeuf ou d'eau
Un pli un peu sur les extrémités pour avoir la forme d'un bonbon
 
On fait cuire à 180 degré dans un four préchauffé
Il ne faut pas que ça change de couleur
On prépare le miel dilué avec d'eau
Dés la sorti du four on l’arrose

 
 
 
 
 
Et on peu décorer avec du brillant alimentaire
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